Τοποθεσία - Ξενοδοχείο Πήγασος στη Λευκάδα, Νικιάνα
Online Κρατήσεις
Αναζήτηση

Τοποθεσία

Η πρόσβαση στο νησί είναι πανεύκολη αφού η Λευκάδα συνδέεται με γέφυρα με την ηπειρωτική χώρα και δε χρειάζεται να πάρετε πλοίο. Η γέφυρα είναι ανοικτή όλο το εικοσειτετράωρο προσφέροντας αδιάλειπτη πρόσβαση στο νησί. Επιπλέον στη γέφυρα δεν πληρώνετε αφού η προσπέλαση είναι δωρεάν.

Στο νησί μας μπορείτε να έρθετε οδικώς από Αθήνα ακολουθώντας την Εθνική οδό Αθηνών Πατρών. Στη συνέχεια λίγο έξω από την Πάτρα περνάτε μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου στη Στερεά Ελλάδα και ακολουθείται τον δρόμο για Αμφιλοχία. Στη διαδρομή θα συναντήσετε και μέρος της Ιονίας Οδού που έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία και παρακάμπτει το Αγρίνιο. Στην Αμφιλοχία ακολουθείτε την ταμπέλα που λέει προς Λευκάδας και μετά από 60 περίπου χιλιόμετρα βρίσκεστε στην πλωτή γέφυρα που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία.

Από τη Βόρειο Ελλάδα μπορείτε να έρθετε στη Λευκάδα ακολουθώντας την Εγνατία Οδό. Στη συνέχεια, στα Ιωάννινα θα ακολουθήσετε την οδό προς Πρέβεζα και στη συνέχεια θα περάσετε την υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσετε για περίπου 20 χλμ. τη διαδρομή για Λευκάδα.

Ακόμη μπορείτε να έρθετε με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα ή Αγρίνιο.

Με τη Λευκάδα υπάρχει και αεροπορική σύνδεση μέσω του Αεροδρομίου Πρέβεζας-Λευκάδας-Ακτίου που απέχει περίπου 15 χλμ από το νησί. Το αεροδρόμιο συνδέεται με πτήσεις εσωτερικού με το Ελευθέριος Βενιζέλος, με τη Σητεία και με τα μεγάλα νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο). Ακόμη υπάρχει σύνδεση μέσω charters με πολλά αεροδρόμια της Ευρώπης.

 Το άλλο μας Κατάλυμα

Ανακαλύψτε το άλλο μας κατάλυμα: Anastasia Apartments